Home / Over ons

Over ons

Wil je meer weten over ons bedrijf, de producten die we maken en waar wij voor staan? We vertellen je hier graag meer over.

DJI_0029_Moment_3

Zeefbanden voor de agrarische industrie

Sinds 1955 zijn onze zeefbanden een begrip in de agrarische sector. Vele grote machinebouwers gebruiken specifiek Broekema banden vanwege de kwaliteit, betrouwbaarheid en onze innovatieve kracht.

Premium kwaliteit

Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom blijven wij innoveren en investeren in de nieuwste technologie en productiemiddelen.

Levensduur

Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat onze producten de langste levensduur hebben van alle zeefbanden op de markt en de hoogst aantal draaiuren kunnen maken.

Oplossingsgericht

Wij bieden klantgerichte oplossingen. Daarnaast blijven wij continu onze producten verbeteren om onze klanten innovatieve voorsprong te bieden.

Betrouwbaarheid

Wij onderhouden goede relaties met onze klanten. Zij kunnen rekenen op een kwalitatieve producten, uitstekende service en betrouwbare leveringtijden.

Co-creatie

Alle bedrijven binnen de JÄGER Group helpen elkaar om de positie op de markt te vergroten en dragen bij aan nieuwe ontwikkelingen op het gebied van rubber, kunststof en metaal.

Slimme innovaties

Binnen de JÄGER Group worden innovatieve ideeën gestimuleerd met hackathons en innovatie-awards. Ieder jaar rollen er weer nieuwe patenten van de band.

Onze producten

Hieronder een kleine greep uit de producten die wij produceren voor onze klanten. Deze componenten samen zijn de basis voor onze transportbanden. Bijna al onze producten voor klantspecifiek geproduceerd. 

IMG_8419

Riemen

Onze riemen bestaan uit hoogkwaliteit rubber, hebben een hoge trekkracht en worden klantspecifiek geprofileerd en gesneden. 

DJI_0046_Moment_4

Spijlen

De meeste transportbanden worden gemaakt met spijlen van verenstaal. Andere soorten staal zijn op verzoek van de klant ook mogelijk.

Meenemers

Meenemers op een transportband vervoeren de producten, zoals aardappelen, naar boven in de (rooi)machine. 

DSC00463

Rollen

Wij leveren o.a. ondersteunings- en keerrollen, schokkers, lichtgewicht rollen, onderwater rollen en onderdelen voor rollen

IMG_0589

Onze toepassingen

Filmen voor Broekema 077
Industriële toepassingen voor machines en installaties

Denk daarbij aan machines voor het verwerken van de oogst: het reinigen; sorteren en transporteren. Deze toepassingen worden ook gebruikt bij bijvoorbeeld boxenvullers, turfen graszodenwinnin, veevoermixers, strandreiniging en visserij.

DSCF4499
Rooi‑, zeef- en afvoerbanden

De belangrijkste toepassingen van onze spijlenzeefbanden zijn de rooi‑, zeef- en afvoerbanden, zoals die worden gemonteerd op rooi- en oogstmachines voor o.a. aardappelen, suikerbieten, stenen en bloembollen.

Onze geschiedenis

Werken bij Broekema

Wil je weten waarom jij graag bij Broekema zou willen werken? Bekijk dan alle voordelen van werken bij Broekema